Algemene voorwaarden

Massagepraktijk Aurelia

Algemene voorwaarden

 1. Magnetiseren, reiki en massage zijn niet ontwikkeld voor diagnose. Wel kunnen ze helpen klachten te verlichten. Alle medicamenten en behandelingen voorgeschreven door uw arts moeten dan ook voortgezet worden.
 2. De datum en het tijdstip van uw afspraak is speciaal voor u gereserveerd. U wordt verzocht annuleringen of het verplaatsen van de afspraak, uiterlijk 24 uur voor de gemaakte afspraak door te geven. Indien u een afspraak mis, wordt deze verrekend tegen het normale tarief van de afgesproken behandeling.
 3. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel vandaar dat u vriendelijk wordt verzocht om voor de behandeling een bad of douche te nemen. Alle gebruikte materialen in de praktijk worden na behandeling gewassen.
 4. Ik wil u vragen zonder make-up naar een behandeling te komen. Make-up vlekken zijn zeer moeilijk te verwijderen uit de te gebruiken handdoeken en overtrekken.
 5. Massagepraktijk Aurelia geeft GEEN erotisch getinte massages, deze zijn ook niet bespreekbaar. U dient uw slip / boxer aan te houden en erogene zones worden tijdens de massage vermeden. Massagepraktijk Aurelia verzorgt voor heren dan ook alleen ontspannende nek-rug-schoudermassages.
 6. Alcohol- of drugsgebruik zijn een contra-indicatie voor behandeling. Bij vermoeden van gebruik hiervan, houdt massagepraktijk Aurelia zich het recht voor, behandeling te weigeren. Deze zal echter wel in rekening worden gebracht.
 7. Massagepraktijk Aurelia is niet verantwoordelijk voor verlies / beschadiging van persoonlijke spullen.
 8. Er kan alleen contant betaald worden.

 

Contra-indicaties:

 • griep, zware verkoudheid
 • besmettelijke huidaandoeningen
 • zwangerschap
 • Gelieve uw behandelend arts te vragen om toestemming gemasseerd te mogen worden.