Magnetiseren

Wat is magnetiseren:

Magnetiseren is met behulp van de juiste energie de negatieve energie van de blokkade weghalen en vervolgens de energiestroming herstellen door positieve energie te plaatsen waar het nodig is.

Ik als magnetiseur gebruik de energie van de wereld om me heen om een blokkade bij iemand anders weg te halen en zijn/haar persoonlijke energie te herstellen.

Bij het magnetiseren kan ik tevens de chakra’s bekijken en daar waar deze niet in balans zijn, worden ze in balans gebracht. Daarna worden alle auralagen een voor een “opgeschoond”.  Dit houdt in dat negatieve/donkere energie wordt weggehaald en positieve/heldere energie wordt teruggeplaatst.

Kan een klacht verminderen door magnetiseren?

De cellen van ons lichaam worden door het magnetiseren weer gevoed met gezonde energie op de plekken waar het het hardste nodig is, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden en voedingsstoffen aangevoerd. Hierdoor herstellen de cellen en verdwijnen de klachten vaak in het geheel.

Emoties en gevoelens zijn zelf energie. De hersenen verplaatsen ze ook via de zenuwcellen en hersencellen als energie. Dit wordt dan letterlijk herstelt tot hoe het hoort te zijn: rustig, ontspannen gelukkig.  Bij (pijn)klachten die al lange tijd aanwezig zijn, is het meestal wel noodzakelijk een paar behandelingen te ondergaan. Na een aantal behandelingen ga ik dan ook met u in overleg  wat de resultaten zijn tot dan toe.

Naast deze uitgebreide behandeling is het ook mogelijk om puur een plaatselijke behandeling te doen op de plek waar de klacht zit (bv knie).

Hoe werkt het?

Door mijn handen op ofwel boven een aangedane plek te houden, kan ik aan de ene kant negatieve energie afvoeren en aan de andere kant positieve energie aanvullen. Aan het eind van de behandeling kan het nodig zijn om “af te strijken”.